Wednesday, February 18, 2009

haaruitval behandelingen voor vrouwen (haaruitval vrouwen)

Haaruitval behandelingen voor vrouwen zijn zeldzaam. Maar dit soort problemen kan leiden tot een vrouw te verliezen zelfvertrouwen en worden ingetrokken en depressief over haar uiterlijk. Ontvangen van hulp voor uw haarverlies is een belangrijke stap in het verkrijgen van controle over je leven.

Belang
Haaruitval is bijna net zo vaak voor bij vrouwen als bij mannen. Het verschil is dat vrouwen meer beschaamd over hun verlies dan de meeste mannen. Dit is omdat zij geneigd zijn om een betere verzorging van hun uiterlijk. Wanneer je haar begint uit te vallen, kunt u zich depressief en niet weten waar te beurt. U zou kunnen worden uitgaven talloze dollar over pruiken. Toch zijn er een aantal manieren waarop een vrouw haar verlies met succes kan worden behandeld.

Gevolgen
Verschillende factoren kunnen veroorzaken haaruitval bij vrouwen. Als u zwanger bent of net een baby, kan het zijn dat u met een mild verlies. Dit is meestal een tijdelijke toestand, en zal terug naar de normale zodra je lichaam doet. Hormoon onevenwichtigheden en stressvolle situaties kunnen ook leiden je haar valt uit. Medicijnen die u momenteel kan ook een factor in dit probleem. Ontdekken waarom je haar valt uit is voor een succesvolle behandeling. De enige manier zult u zeker weet is deze kwestie te bespreken met uw arts.

Soorten
Tagamet is een maagzuur medicatie dat is aangetoond dat de toename van haargroei bij vrouwen. Het belangrijkste ingrediënt in Tagamet Cimetidine is, die heeft een anti-androgene eigendom dat zich opent de follikel receptoren. Echter, u moet consumeren een grote hoeveelheid van deze medicijnen voor alle tekenen van regrown haar huidige zelf. Oestrogeen is een medicijn dat helpt vrouwen die via menopauze. Dit helpt je hormoon onbalans. Hormonen kunnen hebben verschillende effecten op je lichaam, met inbegrip van haaruitval. De 2 procent procent actueel Minoxidil was een blood-pressure medicatie dat was een neveneffect van haar groei. Wanneer een groep vrouwen die dit rechtstreeks naar hun hoofdhuid en haar, een aantal van hen gemeld haar indrukwekkende groei.

Expert Insight
Minoxidil, in de vorm van Rogaine, is de enige FDA-goedgekeurde medicijnen, speciaal ontworpen voor vrouwelijke haargroei. Investigator Global Assessment een studie van de vrouwen die het gebruik van minoxidil. De studie duurde 32 weken, met de vrouwen die minoxidil tweemaal per dag op de hoofdhuid en het stimuleren van haar matige groei. In deze studie, 96 van de 157 vrouwen tekenen van haar groei. In april 2004, het Journal of the American Academy of Dermatology een studie gepubliceerd waaruit blijkt dat Minoxidil is effectiever dan een placebo met ongeveer 5 procent.

Waarschuwing
De oorzaak van de vrouwelijke haaruitval is moeilijker te bepalen dan die van haar mannelijke tegenhanger. Vóór probeert een haardroger vervangende medicatie, raadpleeg dan uw arts. Specifieke onderliggende factoren kunnen zijn waardoor je haar verlies. Deze elementen eerst moet worden aangepakt, zodat u niet verder te verliezen je haar. De meest voorkomende onderwerpen in verband met haaruitval bij vrouwen van tijdelijke aard zijn, en het haar groeit gewoonlijk terug. Maar praten met uw gezondheid zorgverlener zal bepalen precies waarom je verliest je haar.

No comments:

Post a Comment